Varukorgen är tom


Totalt: 0:-  Kassan  Ändra 

KÖPVILLKOR

Minimiorder  är 200 Kr inklusive moms

 

Priser Moms ingår i våra priser

 

Betalningsalternativ

Payson Direktbetalning eller kortköp Kostnad: 0 kr Med Payson kan du betala med Internetbank eller kontokort via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard och internetbankerna, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

 

Paysonfaktura "Vi erbjuder betalsättet "Paysonfaktura" i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 35 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet." Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Information om ångerrätt” Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick i originalförpackning. Kosttillkost/livsmedel skall vara oöppnade. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”

 

Information om pantsättning ”Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.”

 

Postförskott Kostnad: 50 kr Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

 

Förskottsbetalning till vårt BankGiro 5642-4682 Kostnad: 0 kr Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgiro nr. 5642-4682 Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via E-post hur du går tillväga. (Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer BankGiro betalning)

 

Leveranstid Normal leveranstid är cirka 2-5 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt Vi skickar beställningar som (posten) May Pack/brev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Utanför sverige I dagsläget levererar vi ej utanför Sverige.

 

Åldersgräns Vi har 18 års åldersgräns för köp/beställning av produkter.

 

Frakt Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten, detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 175 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).