Varukorgen är tom


Totalt: 0:-  Kassan  Ändra 

LÄNKAR

 

Kanariefåglarna ryter Dagens miljöhot kan ibland kännas övermäktigt, men miljöfrågor handlar inte bara om den yttre miljön med växthuseffekten, utsläpp från industrier och försurade sjöar. Miljön i våra hem påverkar vi själva, och med enkla steg kan vi minska riskerna avsevärt.

 

Näringsmedicinsk Tidskrift. Sveriges enda tidning när det gäller näringsterapi och funktionsmedicin.

 

2000- Talets Vetenskap. Sveriges mest spännande populärvetenskapliga tidskrift. Laddad med kontroversiell och nedtystad kunskap, aktualiteter och angelägen debatt om medicin och hälsa. I varje nummer finns artiklar om de verkliga sambanden mellan miljö, livsstil, legala gifter och sjukdom.

 

Sanna Ehdin:  Människans naturliga tillstånd är att vara frisk Med en unik helhetssyn presenterar Sanna ett nytt hälsotänkande och ger en spännande översikt av de allra senaste forskningsrönen.

 

Nutritor AB Vi är svensk distributör för det amerikanska företaget OceanGrown. OceanGrowns OceanSolution är det nya revolutionerande sättet att återbörda alla mineraler och spårämnen till odlingsmarken genom en växtnäringsprodukt som utvinns ur havets innehåll av alla periodiska systemets 90+ ämnen. OceanSolution som produkten heter, bygger på en patentsökt process där man extraherar och koncentrerar alla de mineraler och spårämnen som samlats i havet till ett effektivt och drygt växtnäringsämneskoncentrat.

 

Strängnäs Kommun Upplev småstadscharmen i kombination med det vattennära läget när du besöker Strängnäs och Mariefred. Handla i mysiga små butiker och kombinera det med ett rikt kulturutbud för alla åldrar, Gripsholms slott, Grafikens Hus, Strängnäs domkyrka, Keramikens hus, Multeum med mera.